Despre bucuria de a darui

Pe vremea cand lucram cu artistul Stefan Popa – Popa`S am invatat multe, dar acum am sa va destaiunui un lucru important.
Maestrul spunea mereu: “Rolul unui artist pe Pamant este sa aduca bucurie”.
Orice fotograf, daca isi ia in serios munca, intelege ca trebuie sa ofere amintiri placute si neaparat BUCURIE.
Pe Ana Maria si Razvan i-am cunoscut in 2011 cand le-am fotografiat nunta. Am ramas placut surprins de felul lor de a fi, de a interactiona, de a se iubi. In ochii lor se vedea fiecare “picatura de dragoste”, astfel ca treaba mea a fost destul de usoara in ceea ce priveste fotografierea nuntii.
O mare bucure ma curpinde cand vad ca oamenii pretuiesc momentele importante din viata lor si se intorc peste ani si ani sa-i fotografiez din nou pentru pastrarea amintirilor celor mai frumoase instantanee ale vietii.
Recent m-am revazut cu acest cuplu frumos, dupa 7 ani de la nunta, cand a venit pe lume minunea lor de fetita, Daria.
Cu aceasta ocazie am fotografiat botezul si am avut prilejul de a cunoaste o dulceata de copil, Daria fiind tot timpul jucausa si cu zambetul pe buze, parca imprumutand de la amandoi frumusete, tandrete si priviri curioase si blande. M-am simtit onorat ca am avut ocazia sa-i surprind inocenta naturala si zambetele jucause in fotografiile mele.
Si daca tot suntem in sensibila zona a destaiunuirilor, haideti sa va spun care este momentul meu preferat in lucrul cu oamenii:
predarea fotografiei, atunci cand surprind emotia si BUCURIA celor fotografiati vazand rezultatul muncii noastre. Ana Maria si Razvan au primit de curand fotografiile micutei Daria, pe care vi le-am pregatit si voua in galeria de aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *